Road trip - Carnarvon till Perth

På lördagen var det mestadels körning på schemat. Det var lite stopp för bensträckare och matpaus här och var. Sammanlagt hade vi ungefär 10 timmar att köra så vi kände att det var dags att beta av lite på den sträckan.

 

Första stoppet blev Pink lake som var lite mer rosa denna gång.

 

 

 
Det är lite svårt att få det riktigt rättvist på bild men coolt var det.
 
Sen blev det ett liten snabbvisit i Horrocks men ingen av oss var sugen på att bada så då fanns det inte mycket mer att göra där så blev bara en bensträckare.
 
 
 
Sen tog vi lunch paus i Geraldton och då slog vi på stort och tog Donken!!! Det satt fint det efter all tonfisk. Sen fortsatte vi neråt för att hitta vår campingplats. Cliff head eller nått hette det och var en himla mysig camping precis vid vattnet.
 
 
Där står vår käre bil som vi seriöst bott i dom senaste dagarna.

 

 

Haha det var så kul för när jag och Lisa vakna på morgonen sa vi till varandra, jag sov bra ändå inatt, det var inte så obekvämt. Då kan man säga att vi vant oss att sova på hård mark.Vi stanna till i Jurien bay för lite frukost och en liten promenix vid vattnet.

 
 
Mysigt, det lilla vi såg av stället.
 
Det sista vi hade som stopp på resan var Pinnacles.
 
 
 
 
 
 
Hahha ja det är alltså stenar som är mitt ute i öknen. Man vet inte riktigt hur dom hamnat där och varför dom ens är där. Så självklart kom vi med bra lösningar, ena var att det var aliens som försökte skicka ett meddelamde till oss haha. Det andra var att det var en kyrkogård för dinousarier. Jag tror stenhårt på tvån.
 
Sen hade vi två timmar hem till Perth, vi städa av bilen lite och lämna av Violet. Efter det kände vi oss inte riktigt redo för hemgång så det blev ett besök på favoritstället, Grill'd innan.
 
 
Det var hela roadtripen, vilken helt fantastisk resa så glad över allt vi gjort och allt vi fått se!!
 
Xx
 

Kommentera här: