13/2

Idag är näst sista dagen i Australien vilket känns jättekonstigt. Vi har haft 35 grader och verkligen super varmt här så vårt mål har vart att leta air-condition. Vi började dagen på svenska caféet med en köttbullemacka och rödbetssallad❤️

Efter det gick vi en sväng på shoppingcentret här, jag hitta inte så mycket men det gjorde Karro. Sen var det dags att åka tillbaka till hostlet för att göra det jag fruktat hela veckan, packa om min väska. En timme senare var vi färdiga, EN TIMMA, hur kan det ens ta så lång tid?!

Kvällens planer var att gå på bio, småstadsmänniskor som vi är gick vi till bion redan på förmiddagen och fråga om man behövde köpa biljetter. Till svar fick vi ett leende och att det inte skulle vara några problem att få plats. Tjejen i kassan hade väldigt rätt för när vi kom in i biosalongen var det endast två personer där och salongen var minst trippel så stor som den hemma. Vi såg 50 shades darker som helt klart får godkänt. Just nu chillar vi lite på donken i väntan på shuttle bussen ska ta oss tillbaka till hostlet. haha det här är nog första inlägget som faktiskt hamnar på rätt dag, inte så dåligt gjort om jag får säga det själv. 
Hoppas ni får en bra dag där hemma!!

 
 
 Det var mysigare vi verkligheten att gå här.
 
taggade på bio.

Kommentera här: