19/1

Idag tog vi en liten längre sovmorgon eller jag gjorde Karro var uppe med tuppen som vanligt. Vi bestämde att vi skulle göra en utflykt till manly trots att vädret inte var så fint. För att komma dit åkte vi färja vilket var väldigt smidigt. När vi kom fram gick vi ner till stranden men insåg att det inte var något vidare badväder men jag doppade fötterna iallafall. Vi gick istället och åt på hamburgarestället moo. Det var en god burgare, det hade du gillat Tova! Efter det strosa vi runt på gatorna och kikade lite i affärer. Vi gick till svenska caféet "fika". Trots att vi inte varit borta så länge var det inte dumt med en chokladboll och lite lingondricka.
 
När vi kom tillbaka till hotellet såg vi att dom hade takpools-fest idag och sen skulle dom gå till en klubb. Vi tänkte att man ändå måste se hur nattlivet är här i Sydney. Det var väldigt roligt att få lite nya kompisar och höra tips från deras resor. Vi gick sen till en bar som heter scubar som typ tillhörde vårt boende och dansade hela natten lång. Det bästa var att det låg precis bredvid så det inte var långt hem! Kvällen får fem av fem toasters 
 
 
Tyvärr är resten av bilderna från manly på kameran som inte jag har med mig just nu så dom får ni leva utan Eftersom vårt internet på hotellet suger så kommer inläggen hamna lite fel i dagarna men det är sånt som händer!
 
Men idag iallafall så har vi inte så mycket planerat vi håller på att tvätta lite kläder och ska packa och lite så för ikväll typ vid 11 så åker vi nattbussen upp till Byron bay. Ha de gött!

Kommentera här: