Singapore del 1

Den 16/3 gick vi upp tidigt för att åka till flygplatsen i suratthani. Vi hade en flygtid på 6h, så först flög vi till Bangkok och där hade vi nästan två timmars väntetid innan flyget ner till Singapore. Vi landade vid åtta, tog våra väskor och gick igenom passkontrollen och när vi nästan var ute stötte vi på ett litet problem. Dom ville kontrollera våra väskor och i Mikelas väska hitta dom självförsvarsspray. Dom trodde det var pepparspray vilket är olagligt i Singapore så vi blev skickade till tullpolisen där vi blev sittandes i en timme. Sen kom en polis som skulle reda ut det här, dom tog sprayen och Mikela fick skriva på massa papper och med en varning fick vi gå därifrån. Sen med en väldigt detaljerad beskrivning från pappa hitta vi till hotellet med tunnelbanan och checkade in. Och oj vad nöjda vi var när vi fick se vårt rum det var så fint, så rent och så stort! Vi gick ut en sväng på jakt efter kvällsmat och det var kärlek vid första ögonkast med Singapore. Vi hitta ett donken som vi nöjde oss med och sen gick vi tillbaka till vårt älskade rum. Vi hämtade ut en väska pappa lämnat på hotellet åt mig med nya kläder och svenskt godis❤️ Sen njöt vi hela kvällen på rummet, Mikela tog en efterlängtad varmdusch i en timme och strök alla sina kläder (jag förstår inte varför) och den kvällen somna vi väldigt nöjda.

Dag två i Singapore så sov jag och Mikela ganska länge (det har blivit en vana för oss nu) sen gick vi ut för att äta och gå på en shoppingtur. Pappa hade berättat att det var dyrt att shoppa och att det mest bara var märkesaffärer men lite vanliga affärer måste det finnas tänkte jag men där hade jag fel. Det var så mycket märkesaffärer och dom var så stora jag har aldrig sett förut. Dom enda "vanliga" affärerna vi såg var typ hm, forever 21 och zara. Det blev mesta del fönstershopping för vår del men vi hitta nått på hm iallafall.
Vi tog en paus i shoppingen och besökte vår fina takpool som vi hade. Efter det fortsatte vi vår shoppingtur, lite mer fixade så vi inte skulle se så opassande ut på alla märkesaffärer i alla stora shoppingcenter. Vi lyckades till och med gå vilse i ett utav dom och hade ingen aning om hur vi skulle komma ut. När vi trodde vi kom ut kom vi istället in i ett annan shoppingcenter, men sen kom vi iallafall ut. Sen ringde pappa och sa att dom landat och var på väg till hotellet så då gick vi tillbaka och så gick vi ut och käkade jättegoda hamburgare med pappa och Malcom.

Jag tänkte jag delar upp Singapore i två inlägg så här får ni lite bilder från första dagarna

På flygplatsen i Bangkok 
 
Det var inte lika suddigt i verkligenheten
 
Nöjd tjej
 
Shopping
 
äntligen fick vi träffa pappa!! Och Malcom 
 
resten av dagarna kommer snart 
ha det gött!!

Kommentera här: