Singapore del 2

Lördagen i Singapore hände det mycket saker. Först gick vi upp vid halv tio och gick ner och åt hotellfrukosten. Det var ingen dålig frukost, dom hade allt man kunde tänka sig och lite till. Efter det så gav vi oss ut och turista lite. Vi åkte till garden bay the bay som är en stor park. Här har dom något som heter supertree som är runt 20 - 50 meter höga byggda träd och funkar som ett vanligt träd. Här har dom även två "museum" som vi gick in i, cloud forest och flower dome. Cloud forest hade ett stort vattenfall och lite utställningar om miljön och hur allt påverkas typ och flower dome var växter från hela världen samlade. Efter ett tags strosande så gick vi och åt lite och sen gick mot det kända hotellet sand, det som har tre pelare och en båt på toppen. Vi åkte upp dit och utsikten därifrån var inte så tokig. Det var lite molnigt men man kunde ändå ana Indonesiens kustlinje på ena sidan och så hade man staden på andra, jättehäftigt.

Efter vårt turistande åkte jag och Mikela med våra skoskav tillbaka till hotellet och tog en nap, pappa gick. Vi gjorde sen iordning oss för vår första businessmiddag, det var Miguel (pappas jobbarkompis i Singapore) och hans fru, Arne ( kollega från Skövde) och fru, Malcom, jag, Mikela och pappa. Det var en trevlig kväll och restaurangen vi var på var väldigt fin. Det är kul när någon bestämmer resturang åt oss för då testar vi på lite annat.

På söndagen slappade vi vid poolen största delen av dagen. Vi gick en sväng i affärerna innan vi skulle ut och äta. Malcom ville bjuda oss på middag och det tackar man ju inte nej till. Vi hitta en fin resturang och hade en riktig rolig sista kväll i Singapore.

Här får ni lite bilder från dagarna:

 
Från parken 
 
Träden jag skrev om 
 
här är vi inne i cloud forest och på bilderna under
 
 
 
Nu har vi kommer till flower dome 
 
 
Sand hotel
 
Uppe på sand hotel 
 
 
Imorgon tänkte jag blogga om flilippinerna! 
Ha det bra 

Kommentera här: