Efter Wave Rock

Nu är det två helger sedan jag var på Wave rock med Lisa och lite grejer har jag hunnit med sedan sist.

Tjejerna var lediga på måndagen så då tog vi en utflykt till Point Walter. En mysigt ställe vid Swan river där vi hade en trevlig dag och till och med lyckades få se två svarta svanar vilket var roligt. Sen under veckan passa jag tjejerna som vanligt. Veckorna här går så fort det känns som det är måndag och sen fredag ungefär. På fredagen kom Lisa hit och vi spendera dagen i shoppingcenret där vi gjorde en del shopping. Jag köpte bland annat en ny plånbok då jag lyckats tappa bort min andra inklusive kort och körkort, inte så kul men nu är allt spärrat och fixat.

 Playdate hos Federica med mysigaste hunden
 
Vi gjorde egna hamburgare en kväll, kan ju säga att jag blivit lite avett proffs

 

Jag och Lisa körde en sleepover här hos mig. På lördagen hängde vi i Leederville och prova på en ny hamburgare resturang, Jus Burgers. Den hamna inte högt på listan då den inte alls var så god, men nu vet vi det i alla fall.

 

 

 

 

På söndagen var det Fathers day här och familjen skulle åka ut till Swan Valley och fira lite så då följde jag med. Det blev en hamburgare här med för min del och den var såå god, lätt bland topp 3. Sen åkte vi en sväng, det är väldigt fint häruppe och så gick vi en promenix vid vattnet, så fint.

 

resturangen
 
 
 

 

Sen var det en ny vecka igen och nu har jag vart här i ganska exakt tre månader vilket känns väldigt konstigt. I onsdags när jag var ledig under dagen träffade jag Anna, Hanna och Sofia på Leighton beach vilket var så fint. Jag berätta för dom att jag har haft lite hemlägntan och tydligen är det ganska vanligt efter just tre månader sa Anna så jag hoppas det går över snart.

 

 

 

 

På fredagen så var jag ledig så då passade jag och Lisa på att köra på lite äventyr. Vi tog tåget ner till Mandurha för att ha ett nytt ställe att kolla in och strosa runt på. Det var ett väldigt spontant beslut så när vi klev av tåget hade inte riktigt någon koll på vart vi skulle men som tur var så var det två gamla par som pratade med oss och hjälpte oss till rätt ställe. Vi köpte lite picknik matrial och satte oss vid vattnet och bara njöt av solen. Sara och Sofia hade sagt att man kunde se delfiner där så vi försökte hålla utkik men tyvärr fick vi inte syn på någon.

 

På lördagen chillade vi en park vid Lisa och sola och hade det bra. Sen var det dags för mig att dra sig hemåt. Jag hade en lugn lördagkväll med massa roliga stand up klipp som Lisa visat mig, så kul. Idag har jag och Lisa hängt i Kings Park, vi har promenerat, ätit och solat, en perfekt dag helt enkelt. Vi avsluta dagen med en liten shopping nere i city innan jag promenera hem.

 

 

 
 
 
 
 

 

Nu ska jag kika lite serier innan jag sover, hoppas ni alla har det bra hemma!

Xx

 
 
 

Kommentera här: