Isla saona

Idag var det dags för en dagsutflykt till ön isla saona. Vi blev upphämtade vid 7 och efter det var det full fart hela dagen. 

 

Vi åkte buss till hamnen där vi skulle hoppa på en båt som skulle ta oss runt. Vår ledare för dagen var helt knäpp och allt han prata om var alkohol och att det var gratis hela dagen. Vi var även dom ända som inte förstod spanska men han skulle ju såklart översätta till engelska med, det blev bara sämre och sämre och på vägen hem snacka han bara spanska. 

 

Så fort vi kom på båten kom han runt med rom flaskan haha klockan var typ 10... Först iallafall så stanna vi och snorkla vilket var så kul.

 
 
 

Sen efter det stanna vi och bada i en ”pool”. Det var ett område utanför ön med jättefint vatten och vatten nivån var upp till midjan så därför kallade man det pool. 

 
 
Där det såklart var Open bar till och med i vattnet haha.
 

Sen åkte vi till ön där vi skulle äta och hänga på stranden. Här var det sååå fint man kunde knappt fatta att det var sant. Kan knappt fatta när jag tittar på bilder i efterhand att jag vart där, så amazing!!

 
 
 
 
 
 

Sen segla vi katamaran tillbaka till fastlandet. Hela denna båttur var en fest, det dansades och det serverads dricka. Jag och Agnes var nästan chockade och nöjde oss med att titta på. Det var en riktigt upplevelse både ön och kulturen. När vi kom tillbaka till hotellet var vi helt slut i både kropp och huvud för vi sett så mycket haha.

 mupparnas muppar blev vi i dessa badmössor haha men kul med en souvenir
 
ha det bra!!

Kommentera här: