Gagaju Busch camp

Busch camp

I söndags var det dags att checka ut från nomads och istället åka ut på Busch camp. Vi tog våra ryggsäckar våra dagsryggsäckar och begav oss mot affären. En timme senare hade vi handlat mat för dom tre nästkommande dagarna, 10 liter vatten och varsin vinbox ( nej vi drack inte upp hela men dom var billiga). Sen var det bara att gå ner till busstationen (typ 500 meter) och det var den värsta promenaden vi gjort. Vi hade hela ryggsäckarna fulla massa påsar i händerna och sen när vi kommer fram berättar ledaren att vi ska åka och handla tillsammans. Jag började nästan gråta på plats haha.

Vi var en grupp på 10 personer, 3 tyskar (majoriteten på alla resenärer här är tyskar) två skottar, två fransyskor och 1 britt. Första kvällen chilla vi, lärde känna varandra lite och hade allsång runt lägerelden, ni vet sådär som det är på film haha. Vi sov i typ hängmattor som var alldeles för korta för mig.

Andra dagen startade tidigt, det var samling 7.30 och då skulle man vara klar och lämnat alla sina grejor i ett förråd. Innan vi åkte iväg var vi tvungna att städa köket eftersom folk lämnat disk överallt :/ sen var det dags för vår 20 km paddling. Vi hade en kanot med Gemma, skotten, vilket lätt var den bästa eftersom vi hade högtalare. Utöver oss var det åtta kanoter till vilket var väldigt roligt. Vi gjorde tåg med kanoterna så mitten kanoterna hade lite paus. Det tråkiga var att vår kanot alltid hamna i kanten så vi alltid fick paddla bara och det blev bara tyngre för oss :/ Men kul vart det ändå!!
När vi kom tillbaka var man lagom trött i armarna så vi lagade lite mat och kikade på film resten av kvällen.

Tredje dagen paddlade vi också men som tur var inte lika långt. Denna gång var det bara 5km men det blev nog längre för oss då vi inte hitta dit man skulle åka utan istället paddla runt massa i sjön. Sjön var inte alls djup och på vissa ställen poppa det upp sandöar där vi tog en paus. Man fick verkligen se upp vart man satte sina fötter för det fanns massa stingrockor i vattnet. Den här dagen kom vi tillbaka betydligt tidigare och hann med och se dom två sista Harry Potter filmerna. Sen var det dags för lite käk och goon. Det var en väldigt rolig kväll för våra svenska kompisar Vera och Tilda hade kommit till Busch camp under dagen med. Sen tog vi ett kvällsdopp och vattnet var så häftigt för det glittra om det!!

Jag trodde inte att Busch camp skulle vara så roligt alls, sova i tält i värmen med alla mygg och så men det var över mina förväntningar och vi hade tre jätteroliga dagar ute i skogen!

Här kommer lite bilder med

Första dagens paddling tog vi inte många kort då vi hade fullt upp med paddlingen 
 
 
Karolina aka Jesus som kan gå på vattnet 
 
Andra dagen paddla vi med en tjej från Wales 
 
Här hade vi vår paus. Det ser så kul ut för det ser ut som vi stannat mitt i vattnet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: