Noosa

Nu har vi efter fem dagar lämnat Noosa. Dom två första dagarna bodde vi på nomads mitt i centrum. Första dagen låg vi på stranden och andra dagen åkte vi till australia zoo. Australia zoo var hur häftigt som helst!

Vi kom dit runt halv tio och först ut på schemat var landsköldpaddor som matades. Sen gick vi runt och kolla bland krokodilerna som Steve irwin själv har fångat, matade kängururna och klappade koalorna. Då var man riktigt lycklig!! Efter det var det en typ show med massa fina fåglar och en krokodil och så fick man se små filmklipp från Steve irwin. Hans familj äger zoot och även djursjukhuset som ligger i anknytning med zoot. Dom startade zoot för att Steve ville att människor skulle älska djur lika mycket som honom och om man gör det är man mer medveten och inte vill skada djuren.
Sen kolla vi på en massa andra djur och vi gick även och kollade när dom tränade tigrarna som var jättefina och duktiga. Det var två bröder som fötts på zoot. Vi avslutade dagen med en litet kik på sjukhuset. Dit kommer skadade vilda djur till exempel påkörda koalor. Där får dom hjälp och läka innan dom släpper tillbaka dom i naturen igen. När vi kom tillbaka till hostlet var vi lagom trötta och det blev en tidigt kväll för att ladda om batterierna till Busch camp. Busch camp tänkte jag ta i nästa inlägg! Hoppas vi får wi-fi snart så jag har en chans att lägga upp det här och lite bilder!

 
 
Vi testade kamran i vatten för första gången men jag glömde pch ställa in den på undervattensläge så bilderna blev inte så bra haha
 
Här är vårt rum i Noosa som vi delade med 8 andra.
 
Här kommer alla bilder från zoot:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: