Midsommarfirande

Veckan som vart har varit har gått fort. Måndagen och tisdagen spendera jag med lilla tjejen hela dagen. Mellan onsdag till fredag är jag ledig på dagen när tjejerna går i skolan så då har jag passat på att göra lite.

I onsdags så åkte jag till Leederville där jag träffade en tysk au-pair som precis flyttat hit. Det var kul, vi käka jättegoda burgare och strosa runt lite i Leederville. I torsdags åkte jag till ett shoppingcenter och köpte en  ny väska och en blomkrans till midsommar. Sen chillade jag resten av tiden då jag känner att jag håller på att bli sjuk.

 På fredagen stanna jag hemma och städa och tvätta lite. Haha gjorde världens misstag, råka få med en blå handduk med mina vita sängkläder :) Sen på kvällen hade jag bestämt med några andra svenskar att vi skulle fira lite midsommar. Det var inte det lättaste först tog det mig en och en halv timme att åka dit för råka hoppa av på fel ställe för det står aldrig vad det är för station. Sen när jag börja närma mig blev jag väldigt nervös eftersom jag inte kände någon.  Men det gick väldigt bra sen och alla var super trevliga och jag hade riktigt roligt.

Lördagen blev inte riktigt som planerat. Tanken var att gå på midsommarfirande i Subacio, där någrs svenskar anordnat med midsommarstång och alltihopa men jag vart lite för trött så istället stanna jag hemma och bara chilla, kolla på netflix och sov. På kvällen prata jag med Bella, mamma och pappa, sen kom även mormor och lite senare kom också Ingmarie och Caspian, det var precis som jag var hemma, förutom att jag missa jordgubbstårtan då…

Igår chillade jag bara och sen kom familjen hem från deras resa dom vart på över helgen så har lekt lite med barnen. Frida fyllde även år så vi åt lite prinsesstårta vilket inte var helt tokigt.

Idag har jag tagit hand om barnen igen och vi stekte bland annat pannkakor, kanske inte dom finaste men  ner gick dom så aptitigt var det ju. På kvällen tog jaag mig en promenix samtidigt som jag prata med Lisa, så taggad på att hon snart kommer!! Nu ska jag kolla lite netflix innan jag somnat.

 

 

 
Min goda burgare från i onsdags
 
Hade inte många bilder så slänger in en gammal på mig och lisa från balen.
 
Ha det så bra!!