Ubud/uluwatu

På vår andra dag i ubud hade vi inte lika många besök inplanerade som igår. Först kom Ketut och hämta oss och så åkte vi till monkey forest.

Monkey forest var så kul och det var så mycket apor. Det första vi möttes av när vi kom in var en apa som satt i en drickfontän och försökte trycka på knappen. Han var inte riktigt tillräckligt starkt så modig som jag är gick jag fram och höll inne knappen så apan nöjt kunde dricka vatten. När jag slutade så var han snabbt framme och höll på knappen och visa att han ville ha mer. Sen kom det en till apa som var mycket hetsigare som fräste åt Mikela när hon skulle hjälpa till så då lämna vi snabbt fontänen och fortsatte. Vi gick runt en stund och det var så roligt när vi kom till en liten pool typ. Där höll aporna på att bada och hoppa från träden och busa med varandra, det var precis som att titta på ett gäng barn. Innan vi gick tillbaka till Ketut ville Mikela köpa bananer så att aporna skulle klättra upp och mata aporna. Man höll dom i handen ovanför huvudet så klättrade apan upp och satte sig på axeln. Sista bananen Mikela hade klättrade en skitstor apa upp på henne och man ser på alla bilder hur rädd hon var även fast hon försökte göra en pose. Jag fick också en banan så jag fick en liten apkompis.

Efter det åkte vi till teganungan waterfall som var väldigt roligt. Vägen ner till vattenfallet var dock inte lika roligt men den var som bortglömd när vi fick bada. Det var svårt att röra sig i vattnet för botten var massa stenar och sen var det strömt från vattenfallet. Det var så kul att försöka ta sig in till vattenfallet för det var verkligen helt omöjligt men vi gjorde tappra försök.

Sen styrde vi bilen söder ut på ön till ett litet ställe som heter uluwatu. Där skulle vi bo i två nätter på pecatu guest house. När jag först såg det var jag väldigt skeptisk men jag trivdes och stället var över förväntan. När vi kom fram chillade Mikela och Karro vid poolen medan jag vilade upp mig på rummet och läste. Andra dagen chillade vi vid poolen och spelade kort och hade det riktigt gött. Vi träffade en tysk som hette Celina som var väldigt trevlig och hon berätta att på söndagar brukar alla åka till single finn som är i uluwatu. Vi tänkte att vi hänger på Celina och hennes kompisar och ser vad det var för ställe. Det var en rolig kväll och utsikten var så underbar. Dagen efter gick vi upp tidigt och gjorde oss iordning för att bli upphämtade till Surfcamp. Men vad Vi gjorde där får bli i nästa inlägg.

Här ska ni få se lite bilder:

 
 
 
 
 
 
Ha det så bra hemma!! 
 
 
 

Kommentera här: