Maspalomas

Hejsan här kommer en liten uppdatering från gran canaria. Jag och bellan kom hit i söndags och ska stanna för en veckas semester, så skönt!! 

Sen vi har kommit hit har vi gjort lite av varje. I måndags var vädret si så där så då gick vi till sanddynerna. Sanddynerna här är lite som Sahara öknen i Afrika vilket är coolt. Efter det gick vi runt och kika i lite affärer innan vi begav oss tillbaka till hotellet. 

Igår var inte vädret heller på topp men vi gav solningen vid poolen en chans. Efter ett tag gick vi till shoppingcentret som ligger jättenära hotellet och kika lite. Det var bra affärer och både jag och Bella blev nöjda!! Sen gick vi tillbaka och chilla, jag läste ut min bok, britt-Marie var här, tack för lånet mormor! Tyckte den var bra, och nu har Bella med börjat läsa den. 

Idag gick vi upp lite tidigare och åt hotellfrukost (sååå bra) och sen gick vi till en marknad. Det var en stor marknad och jag hitta en liten souvenir och Bella köpte jordgubbar. Idag har det vart strålande sol så efter det har vi legat vid poolen hela dagen och jag har läst massvis. Det är riktig semester det! Nu ska ni få se lite bilder

 

morgonpromenad
 
 
 
 
sydligaste Punkt gran canaria 
 
Marknad
 
poolhäng
 
utsikt utanför hotellet 
 
kramar Erika