Halong bay

Senast jag uppdatera var vi i Hanoi. Innan vi åkte därifrån hann vi med en dagsutflykt till halong bay som var helt fantastiskt. Halong bay är också en utav världens sju naturunderverk och var jättefint trots att det var lite molnigt.

Vi blev upphämtade vid 8 på morgonen och så väntade en lång bussresa. Sen fick vi hoppa på en båt och så åkte vi runt i halong bay. Första stoppet var i floating village där vi bytte till en mindre båt som en lokal innevånare rodde. Vi dela båt med två sköna norska gubbar som blev våra nya kompisar för resan. Sen fanns det massa olika platser som dom namngett men det tar jag i samband med bilderna. Vårt andra stopp var till några grottor. Det var jättestora och jättehäftigt men dom hade satt upp massa olika färglampor vilket gjorde mig lite besviken eftersom det inte blir naturligt längre då. Det är svårt att förklara så istället visar jag lite bilder sen istället.

På söndagen gick vi runt och kika och bara tog det lugnt. Vi passade även på att tvätta upp det mesta av våra kläder vilket var väldigt välbehövligt då det inte fanns ett enda rent plagg i väskan när vi kom till Vietnam.

 
Vi seglar in i halong bay 
 
Här är "the luckey stone"
 
Floating village 
 
en av dessa ska vi hoppa i 
 
Våra norska kompisar 
 
Fighting rocks 
 
inne i grottan 
 
 
 
två nöjda tjejer påväg tillbaka till fastlandet 
 
ha det så bra hemma!!

Kommentera här: