Snorkeltur

12/2

Idag stod klockan på 06:15 och det var dags för en heldag på havet med snorkling. Vi vet knappt vad sovmorgon är längre här. Iallafall 8:00 var det samling vid båten och snart var vi påväg mot våra snorkelställen.

Vi snorkla på tre olika ställen. Först ut var ski slopes där var det väldigt strömt och svårt att snorkla. Men vi såg ändå massa fina fiskar och det bästa en liten haj!!

Nästa ställe var Gordons och där var vi väldigt smarta för alla andra åt mat innan men jag, Karro och en annan svensk vände på det och snorkla först så vi var ensamma i vattnet. Här såg vi nemofiskar, en annan fisk hade leopardmönster över hela sig och en massa andra.
Här såg vi även en sköldpadda❤️

Sista stället hette Boulders och var nog mitt favoritställe för här hade dom en liten guidad tur. Simon vår guide dök ner på botten och hämtade två olika sjögurkor som vi fick hålla i. Dom kändes alldeles slemmiga och såg ut som jättestora bajskorvar, vilket inte låter så trevligt men coolt var det. Han visade även lite olika fiskar bland annat en Nemo-familj. Det sista jag såg innan jag simma tillbaka till båten var när han visa lite olika koraller och även hämtade upp en bit som vi fick hålla. Sen styrde båten mot fastlandet igen.

När vi kom tillbaka tog vi en sväng förbi donken och använde wi-fi. När vi kom tillbaka till hostlet tvätta vi och chilla resten av kvällen.

Ha det gött!!

 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: