Brisbane

 
 
I onsdags lämnade vi surfers paradise för att åka till brisbane. Innan vi åkte hann vi med att äta på Max Brenner som är ett chokladmärke och café. Det var nästan som att gå i chokladhimlen där!

Jag hade inte ätit frukost på hostlet utan prioriterade ❤️sovmorgon❤️ Jag åt banancrepes med chokladsås vilket var hur gott som helst! Snacka om sockerbomb till frukost! Efter det strosa vi runt lite i stan och längs med vattnet! Det är inga dåliga hus där hade man inte tackat nej till att bo! Här är lite bilder från surfers

 
 


När vi kom till Brisbane så chillade vi lite tills vi gick till en bar. 26 är nämligen australia day och man började fira redan på kvällen den 25. Det var en rolig kväll och man träffar så många olika människor från överallt i världen.

Igår (26) var det iallafall mycket liv överallt här i stan. När jag och karro skulle gå och handla frukost hamna vi i ett protesttåg. Dom protestera för aboriginernas rättigheter och det var hur mycket människor som helst, as coolt och se. Sen lite senare när det inte var lika varmt ute längre gick vi till Soutbank parklands. Här fanns det massa att se!
Först gick vi längs med vattnet som var jättehärligt. Sen kom vi fram till ett tempel och typ regnskog liknade som man kunde gå i. Det bästa av allt var när vi kom till poolen och den konstgjorda stranden. Brisbane har ingen riktig strand men denna dög gott och väl. Sen halv åtta var det dags för fyrverkerier. Fyrverkerierna var hur fina som helst och dom hade verkligen inte snålat! Dom sköt från tre olika båtar i floden längs med parken. Synd att jag inte fick så rättvisa bilder bara så det är inte så roligt att visa några.

Efter fyrverkerierna gick vi till en resturang och åt garlic pizza och drack en hallon mojito. Här slog det oss att vi redan varit borta i tre veckor helt sjukt! Nu ska vi gå till bussen för att åka upp till Noosa. Ha det gött!

 
 
 
 
 
 
 

 

Kommentera här: