Härlig helg

Veckan som vart har vart händelserik. Under veckan så tog jag hand om barnen som vanligt. Tuff har den vart men barn är ju barn har jag lärt mig att man får tänka. I onsdags träffade jag Lisa på dagen, vi lunchade och gjorde en del catch up. På kvällen träffade jag en ny italiensk au-pair som precis flyttat typ runt hörnet från mig. Vi strosa runt i city och kikade in the light festival och hade det trevligt, roligt med en tjej som bor nära mig.

På fredagen åkte familjen bort över helgen så då passade jag på att bjuda över några kompisar. Först åkte jag till ett shoppingcenter där jag mötte upp Lisa och Antsku, en finsk au-pair som bor vid Lisa,  och strosade runt där. Sen åkte Lisa med hem till mig då eftersom vi skulle ha sleepover hela kvällen. Vi prata massa hela kvällen om allt mellan himmel och jord, så himla kul att ha henne här verkligen, lagade ”fin middag” -  makaroner och köttbullar haha. Lite senare slängde vi ihop en spontan ostbricka (älskar Fridas kyl) och drack lite vin och sedan visade jag en mysigt ställe nere i Leederville för Lisa.

På lördagen började jag och Lisa med en mysig frukost/brunch. Jag slängde ihop lite medan Lisa duscha och hon var imponerad, haha det hade nog jag med vart för en månad sen men nu har jag lärt mig att laga frukost är kul. Efter det åkte vi in till city för att plocka upp Sara och Sofija, vi bestämde oss för att köra en picknick vid Lake monger vilket var mysigt. Efter det åkte vi och plocka upp Anna, en svensk aupair som nyss kommit hit till Perth. Vi åkte och handla till tacosen vi tänkte laga på kvällen och åkte hem till mig och chilla. Det var en lyckad kväll med trevliga människor.

På söndagen chillade vi, jag, Lisa och Sara hela förmiddagen. På eftermiddagen åkte vi en sväng till ikea, då dom aldrig vart där och det är så närma och käkade och köpte lite lösgodis, mums. Sen myste vi soffan och snacka och prata om resor och det mesta. Vi prata om en festival och sugna blev vi så jag och Sara köpte biljetter, woho!! Sen var det dags för Lisa att åka hem men Sara stanna en natt till.

Så idag har jag och Sara provat på en ny resturang, Pearth organic kitchen. Stället var fantastiskt, litet, mysigt och god mat. Efter det tog vi en sväng till Kings park innan jag skjutsade Sara till stationen och det var även dags för henne att åka hem. Nu sitter jag i soffan och kollar på film och är glad över vilken toppen helg jag haft. Nu ska ni få se lite bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det jag gör bäst när vi ska laga mat, inget haha
 
 
 
 
Ha det så bra!!